Selecteer pagina

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp

Ik heb het pas een week geleden gekocht, maar het is al aangekomen, ik heb het bediend!

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp


Instructievideo van 2 minuten


Invoering

Ik weet niet hoe je met hem bent, maar ik hou er niet van om in het donker te zitten terwijl je tv kijkt of projecteert. Mijn ogen zijn moe van het contrast tussen het beeld en de zwartheid eromheen. Vermoedelijk is totale duisternis ook niet goed, want als er een beetje licht is, kunnen onze ogen zich soms op de muur concentreren, enzovoort, waardoor de achteruitgang van onze ogen wordt vertraagd.

Tot nu toe heb ik een slimme lamp in de lamp boven de salontafel gezet, of zoals de Engelsen zeggen de salontafel (aangezien ik niet meer rook is het een betere naam voor hem), waarvan ik de helderheid minimaliseer als we Televisie kijken. Dit is echter ook geen perfecte oplossing, want al is het maar perifeer, niet alleen het licht van de lamp maar ook de lamp zelf is in het gezichtsveld.

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp 1

Ik bedacht een manier om een ​​hoeklamp te kopen achter de bank, in de hoek. Het verlicht de muur achter me. Een dunne buis, niet eens opdringerig, je hoeft niet bang te zijn dat het niet in het ontwerp van de kamer past, dus als ik het niet gebruik, zullen ze mooi verbergen.

Als ik het daarentegen wil gebruiken, kan ik de kleur, helderheid aanpassen, of als ik erg kinky ben, kan ik kiezen uit lichteffecten (die gebruik ik niet).

Dit artikel gaat dus over deze lamp. Het zal niet lang duren, want het is een vrij eenvoudig stuk voor zowel gebruik als montage. Ik zal je foto's geven, ik heb een korte video gemaakt, kijk maar!


 

Verpakking, montage

De BlitzWolf BW-FLT1 wordt geleverd in een langwerpige, volledig onopgesmukte doos. Binnenin vinden we de lamp verdeeld in drie delen, we vinden een externe adapter en een afstandsbediening. Er is ook een beschrijving, maar het hoeft niet veel te zijn, zoals ik al zei, alles is eenvoudig!

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp 2

Van de drie stukken lamp is de lange de armatuur, de twee korte zijn de twee poten. Het netsnoer loopt in een van deze.

Montage is verdomd eenvoudig. De twee poten moeten worden vastgezet met twee kleine noppen, de schroeven en de sleutel ervan bevinden zich verborgen in de doos. Je hoeft maar op één ding te letten. In de voet waarin de kabel loopt, is de connector met een snelsluiting vastgezet om te voorkomen dat deze in de buis glijdt.

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp 3

Deze snelspanner moet worden afgesneden, maar er moet op worden gelet dat de kabel NIET IN DE LEIDING SLUIT! Als je erin glijdt, kun je gaan vissen.

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp 4

De stekker van de kabel moet worden aangesloten op de connector van het armatuur, de externe voeding moet zijn aangesloten en de afstandsbediening kan al worden ingedrukt. De afstandsbediening is radiofrequentie (RF), toch niet infrarood, dus je hoeft hem niet steeds naar de lamp te draaien als je hem wilt gebruiken.

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp 5

We zijn klaar!


 

Gebruik

Mijn nieuwe lamp is 142 inch lang en mijn benen zijn 40 inch. Het is de moeite waard om het in de hoek te plaatsen, zodat het de muur niet raakt, zodat er geen licht is. Voor mij heeft een afstand van 5 inch gewerkt.

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp 6

Het vermogen is 20 watt, ons hoofd wordt niet verslonden. Ik weet niet hoeveel LED's het heeft (veel), noch hoe helder het is, omdat ze niet door de fabrikant zijn gespecificeerd. Ik weet zeker dat ik iets anders zou kopen als leeslamp. Wat we wel weten is dat hij maar liefst 68 verschillende lichteffecten kent. Je kunt zelfs gek worden door de helderheid of de snelheid van de effecten aan te passen, of je kunt de effecten stoppen.

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp 7

Ik vind de lamp heel goed waar hij voor uitgevonden is. Ik kan verschillende kleuren instellen die bij mijn stemming en stemming passen, maar als ik het leuk vind en echt sfeerlicht wil in plaats van verlichting voor tv, kan ik een effect selecteren, het vertragen, versnellen of stoppen.

Onnodig te zeggen dat mijn vierjarigen ook verliefd op hem zijn, voordat de avondverhalen worden verteld, wordt er altijd 15-20 minuten de lichten aangedaan en geschreeuwd om naar papa te kijken, miiiiilyeen prachtig! De lamp is dus een succes.

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp 8

Natuurlijk kan het niet alleen in de woonkamer worden gebruikt, ik dacht in de eerste plaats dat als het niet zou, het een sieraad van mijn YouTube-studio zou zijn. Het zal niet zo zijn, dat is nu zeker. Het punt is, ik ging er zeker van toen ik het kocht, ik wist dat ik zijn capaciteiten zou kunnen gebruiken.

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp 9

We hebben het eigenlijk over een hoeklamp, dus het is uitgevonden om hem in de hoek van de kamer te plaatsen en het licht van de muur te weerkaatsen. Ik kan me een andere plek voor hem voorstellen, naast een kast, een boekenplank of zelfs een kinderkamer als de zaailing wat groter is en RGB-LED's toch overal in zijn kamer branden.

Plaatsing wordt dus alleen beperkt door onze verbeelding!


 

overzicht

Ik heb lang naar deze lamp gekeken, maar gelukkig niet gekocht. Gelukkig, omdat de oorspronkelijke prijs aanzienlijk is gedaald, is het ongeveer 30 procent goedkoper geworden dan toen het werd geïntroduceerd. Ik heb de prijs ook een beetje opgedreven, maar nu ik het voor minder dan 20 duizend forint kon kopen, deed het niet zo veel pijn. Sterker nog, ik denk dat voor deze lamp, ter wille van de kennis, deze prijs onder de 20 volledig realistisch is.

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp 10

De kwaliteit, de montage, de materialen zijn goed. De helderheid is sterk genoeg en de kleuren en variabiliteit zijn uitstekend. De afstandsbediening is goed in gebruik en we kunnen er echt onze kamer heel gezellig mee maken!

Als je de foto's en de video leuk vond, kun je deze in het Tsjechische magazijn kopen door op de onderstaande link te klikken. Gebruik om te kopen BG53a393 couponcode hier:

BlitzWolf BW-FLT1 RGB hoeklamp

Uw woonkamer wordt de sleutel - BlitzWolf BW-FLT1 hoeklamp 11

Over de auteur

s3nki

Eigenaar van de HOC.hu-website. Hij is de auteur van honderden artikelen en duizenden nieuws. Naast verschillende online interfaces heeft hij geschreven voor Chip Magazine en ook voor de PC Guru. Hij heeft een tijd een eigen pc-shop gehad, heeft naast de journalistiek jarenlang gewerkt als winkelmanager, servicemanager, systeembeheerder.