Selecteer pagina

Seizoensopener - plannen en verwachtingen voor 2019!

Seizoensopener - plannen en verwachtingen voor 2019!

Ik beloof je dat je niet elke maand zo'n redenering zult krijgen, maar het is nog steeds de moeite waard om het jaar te openen!

ho2019vroeg

Ik probeer het kort te houden, zodat er geen mooie foto's zijn, alleen tekst, het punt!

HOC werd wakker van wat het in maart en april 2017 hoorde en sindsdien is er veel water langs de Donau gestroomd. Voor het grootste deel lijken de verwachtingen van die tijd uit te komen, en dat brengt veel nieuwe en hopelijk goede dingen met zich mee.

Voor mij is in de eerste plaats de financiële achtergrond en de inkomstenkant het afgelopen jaar stabiel gebleven. Er zal weinig zijn om rijk te worden, maar het is voldoende om diep adem te halen en weer in een bedrijf te duiken. Het lijkt mij ook een beetje steil, maar tegen het einde van het jaar had de staat een tijd bereikt waarop ik niet langer genoeg tijd had voor mijn hoofdtaak of dingen die op de pagina te doen waren, dus moest ik beslissen waar ik heen zou gaan. ga volgende.

Weet je, de inkomsten van de site zijn de commissie op je aankopen, niets anders. Er zijn geen sponsors, banners, advertenties, betaalde artikelen en inhoud, alleen wat we krijgen na aankopen. Daarom voel ik echt het gewicht om erin te springen met twee kinderen van een jaar oud. Ik kan alleen maar hopen dat het geïnvesteerde werk en het vertrouwen dat van u komt, voldoende zal zijn om te voorkomen dat het gezin verhongert.

Het zal een grote verschuiving voor mij zijn en ook een grote verschuiving voor de site. De inhoud wordt groter, er komen meer artikelen, nieuws en ik kan eindelijk weer aan de slag met video. Dus over het algemeen zal het goed zijn voor iedereen, maar vooral voor mij, omdat ik thuis kan zijn bij mijn partner en mijn jongens. 🙂

Je weet misschien dat ik naast HOC ook drie geïndexeerde blogs heb. Dat was niet genoeg voor mij, dus onze nieuwe site, de site Chinaadroid.hu, waar HOC grotendeels onafhankelijk zal zijn van de inhoud, met redacteuren die alleen daar zullen schrijven. Uit de naam blijkt duidelijk dat de redactie van de site zich hier ook met Chinese zaken zal bezighouden, zij zullen schrijven over de meeste widgets waarop Android draait. Omdat ik dit zelfs een beetje vond, nam ik nog twee kanten om mijn nek die eigendom zijn van een heel oude vriend van mij. Deze Games.com en leagueoflegends.hu. We proberen ook een stabiele financiële achtergrond voor deze sites te creëren, door ze enigszins te koppelen aan de inhoud van HOC en Chinaadroid. Dit zal een verdere uitbreiding van ons zijn, en we kunnen nu zeggen dat de elementen van de familie van vellen die samenkomen in mijn handen. U vindt nog meer inhoud en schrijven op onze pagina's.

Uiteindelijk blijft Facebook over, dat momenteel de link is tussen al mijn pagina's en blogs en allerlei content die naar mij gelinkt kan worden. Het aantal mensen op onze Facebook-pagina's groeide vorig jaar dynamisch, behalve de ongelukkige dag waarop Xiaomi de Facebook-pagina van de Xiaomi-blog verwijderde, waardoor er een gemeenschap van meer dan 3000 mensen achterbleef. Sindsdien ben ik niet meer in shock geweest, maar de volgende dag werkte ik om te voorkomen dat het leven zou stoppen. Dus Facebbok draait door. Als u geïnteresseerd bent in onze inhoud en artikelen, kunt u lid worden van een Xiaomi-groephoz, een Aan de kant van HOC, een Naar gadgetshopgetmaar als je alleen geïnteresseerd bent in shoppen met korting, moet je ook niet verdrietig zijn, er is er ook een voor onze groep, we promoten hier geen artikelen, het draait allemaal om kortingsbonnen. Natuurlijk heeft de nieuwe site, Chinese Droid, er ook een Facebook groepdus als je geïnteresseerd bent in het onderwerp, doe dan ook mee.

 

Kortom, dat is het. Veel plannen, veel taken, veel hoop, en dan hoe het binnen 24 uur weer zal passen, ik weet het niet echt. Op de een of andere manier zullen we proberen in de weg te lopen!

Hartelijk dank, lezers en klanten, voor het eren van ons met uw vertrouwen en interesse het afgelopen jaar, we hopen dat u het nieuwe jaar bij ons zult doorbrengen! Dank u voor uw hulp, ondersteuning voor uw aankopen! Ik vraag je om het goede nieuws van onze sites in de wereld te verspreiden, om ook je kennissen mee te nemen, zij zullen ook van mij, van ons, ontvangen wat je tot nu toe hebt ontvangen. Ik help iedereen die hierom vraagt, of het nu een winkelprobleem is of technisch advies.

Ik wens u een succesvol jaar 2019, en natuurlijk onszelf!

Seizoensopener - plannen en verwachtingen voor 2019! 1

Over de auteur

s3nki

Eigenaar van de HOC.hu-website. Hij is de auteur van honderden artikelen en duizenden nieuws. Naast verschillende online interfaces heeft hij geschreven voor Chip Magazine en ook voor de PC Guru. Hij heeft een tijd een eigen pc-shop gehad, heeft naast de journalistiek jarenlang gewerkt als winkelmanager, servicemanager, systeembeheerder.