Selecteer pagina

Als je dit ziet, wil je er een kopen voor je kind

Als je dit ziet, wil je er een kopen voor je kind

Ik denk niet dat een vader meer koelbloedigheid heeft dan zijn kind de speeltuin op te rollen op een echte Xiaomi-transformatorfiets.

 Xiaomi 700Fiets 1

De andere vaders zullen zeker bleek van jaloezie worden, want niet veel kinderen zullen zo'n fiets hebben. Ik zeg niet dat ik ook op de opstartlijst sta, en als de prijs zo hoog blijft als we nu hebben gelezen ($ 57), zal ik blij zijn, want ik zal er twee moeten kopen van hen tegelijk.

 Xiaomi 700Fiets 2

De fiets zal uiteraard gelanceerd worden onder auspiciën van een andere dochteronderneming. De fabrikant raadt het aan voor kinderen onder de 1-3 jaar die net kennis hebben gemaakt met wielvoertuigen. Het spul ziet er natuurlijk erg goed uit, met dikke wielen om het stabiel te houden. Het zou Xiaomi niet zijn als daar ook niet een kleine twist in zat. Op de foto's is te zien dat het voertuig, dat aanvankelijk als driewieler werd gebruikt, in de loop van de tijd kan worden omgebouwd tot tweewieler, zodat de zaailing later groeit. Er wordt gezegd dat het slechts 10 seconden duurt om de achterwielen aan of uit te zetten.

Xiaomi 700Fiets 3

Het is niet overdreven om te denken dat de jacht van mijn kant zal beginnen, want ik zou het leuk vinden als hij volgend voorjaar mijn zoons met twee van dergelijke fietsen / driewielers naar de speeltuin zou brengen. Ik denk dat ik een paar benijdenswaardige blikken ga verzamelen.

Als je dit ziet, wil je er een kopen voor je kind 1

Over de auteur

s3nki

Eigenaar van de HOC.hu-website. Hij is de auteur van honderden artikelen en duizenden nieuws. Naast verschillende online interfaces heeft hij geschreven voor Chip Magazine en ook voor de PC Guru. Hij heeft een tijd een eigen pc-shop gehad, heeft naast de journalistiek jarenlang gewerkt als winkelmanager, servicemanager, systeembeheerder.