Selecteer pagina

Philips 349X7FJEW - Ultrabreedbeeld, supergoed beeld

Philips 349X7FJEW - Ultrabreedbeeld, supergoed beeld

Philips 349X7FJEW introductie

Als het om monitoren gaat, heb ik de laatste tijd geen reden tot klagen. MMD, een Philips-merklicentiepartner, biedt mij betere beeldschermen dan betere. Ik ben zo verwend dat de monitor die ik zojuist heb geprobeerd, op mijn verzoek is toegevoegd aan de lijst met apparaten die specifiek kunnen worden getest.

Philips 349X7 12 44CCD3A6B1EB49E68E089C62AB307E0F

 

Nu kun je je terecht afvragen wat voor soort monitor zou kunnen zijn waar ik zo enthousiast over was dat ik om een ​​van hen moest vragen. Simpel, dit is de monitor die ik het liefst op mijn bureau zou zien, en wat God doet, zie ik hier ook. Het is waar dat ik je maar een paar weken kan hosten, maar zelfs die tijd is genoeg voor mij om te beseffen dat mijn voorgevoel me niet teleurstelde.

Het onderwerp van mijn vorige monitortest was ook een Philips-monitor, ik vond hem ook erg leuk, meer precies, ik vond hem aan het einde van de test erg leuk, maar pas aan het einde omdat ik me in het begin een beetje groot voelde.

Nu de Philips 349X7FJEW op mijn bureau staat, heb ik weer het gevoel dat het 40-inch scherm een ​​beetje groot is op een thuisbureau, omdat het perfecte formaat niet de 40-inch zal zijn, maar de 34-inch duim.

vooruit1

Toen het persbericht op dit scherm arriveerde, begon ik met het nieuws dat dit de monitor is waar ik Jezus om zal vragen. Ik verkoop geen flodderige kat, nu, zelfs na twee weken gebruik, zal ik om deze monitor vragen, maar waarom, ik zal het helemaal aan het einde van het artikel in meer detail beschrijven.

Philips 349X7FJEW - Ultra breedbeeld, ultra goed beeld 1

Over de auteur

s3nki

Eigenaar van de HOC.hu-website. Hij is de auteur van honderden artikelen en duizenden nieuws. Naast verschillende online interfaces heeft hij geschreven voor Chip Magazine en ook voor de PC Guru. Hij heeft een tijd een eigen pc-shop gehad, heeft naast de journalistiek jarenlang gewerkt als winkelmanager, servicemanager, systeembeheerder.