Selecteer pagina

Philips BDM4037UW - De reus die niet alleen om grootte geeft

Philips BDM4037UW - De reus die niet alleen om grootte geeft

Invoering

Deze monitortest begon grappig. Wie een paar weken geleden heeft gelezen hoe de proefpersoon bij mij terecht is gekomen, mag de volgende paragraaf overslaan.

Dus het gebeurde zo dat ik een lijst kreeg met monitoren die getest konden worden. In de vorige twee tests ging ik voor meer redelijke of interessante oplossingen, waarbij ik de top UHD-schermen verwaarloosde. Daarom vond ik het tijd worden om een ​​4K-monitor uit te proberen. Als je gans bent, wees dan dik, niet alleen om 4K te zijn, maar ook gebogen. Ik kies dit!

Anderhalve week later arriveerde de koerier met de monitor. Zoals gewoonlijk werd ik geroepen om hier voor het gebouw te gaan staan ​​met mijn bagage. Op zulke momenten zal ik je altijd vertellen dat ik op de eerste verdieping, links van de kantoren, daar voor de deur sta te wachten. Echter, in plaats van het gebruikelijke antwoord, vroeg de koerier nu of ik een karretje had. Ik begreep het probleem niet echt, omdat een monitor niet echt een trolley nodig heeft, dus ik zei nee, maar breng het ter sprake, er is ook een lift naar de eerste verdieping. Hij zei dat hij dat zeker niet zou verhogen.

gezicht3

 

Ik stuurde het snel naar mezelf voor een warmer klimaat, ik zei hem dat het oké was, niet aan te raken, ik zou naar beneden gaan en het zelf ophalen. De verrassing kwam in de kofferbak van de vrachtwagen, de monitordoos bezette een europallet. Ik kon niet spugen of slikken. Het was niet moeilijk, maar in ruil daarvoor was het verschrikkelijk groot. Ik droeg het naar het kantoor, vouwde de buitenste papundeklit open en zag aan de binnenkant een groot gekleurd karton van 40 inch. Bij het selecteren lees ik alle productkenmerken, niet één ding, de maat.

Het bleek dus dat er al anderhalve week een gebogen beeldscherm met UHD-resolutie op televisieformaat op mijn bureau ligt. Ik kwam net op het punt dat ik genoeg onder de indruk was om je te verrassen met een objectieve presentatie zonder vooringenomenheid.

Philips BDM4037UW - De reus die niet alleen om maat 1 geeft

Over de auteur

s3nki

Eigenaar van de HOC.hu-website. Hij is de auteur van honderden artikelen en duizenden nieuws. Naast verschillende online interfaces heeft hij geschreven voor Chip Magazine en ook voor de PC Guru. Hij heeft een tijd een eigen pc-shop gehad, heeft naast de journalistiek jarenlang gewerkt als winkelmanager, servicemanager, systeembeheerder.