Selecteer pagina

Wie gebruikt zulke gadgets?

Wie gebruikt zulke gadgets?
Duur is absoluut niet duur, maar heeft het ook praktisch nut?
Ik geef toe dat ik op het eerste gezicht niet veel vertrouwen had in de USB-stofzuiger. De situatie is sindsdien niet veel veranderd, ook al heb ik de gedetailleerde beschrijving gelezen, het komt nog steeds niet samen voor mij, en het lijkt meer een grap dan een handig gadget.
 
 
En de mini-stofzuiger in de video heeft echt alle trucjes geprobeerd die er waren (een kop voor het toetsenbord en een andere voor kleine vervuiling, LED-verlichting, praktisch formaat), en dan is het ook waar dat het een kleinigheidje is, maar ik doe het niet' Ik heb geen beeld van het leven voor me als ik het toetsenbord stofzuig - daarmee. Ik geloof niet echt dat het goed zal zijn voor een stofzuiger, de computer is niet voor de keuken, anders gebruik je het toetsenbord volgens mij ook niet als eetblad. Hoe dan ook, het spul zou slechts $ 2,62 kosten, als een kleiner geschenk zou het misschien net genoeg zijn als het echt in ons dagelijks leven zou passen.
 
Hoe staat u in deze kwestie?
 
Meer info en bestellen: mini-USB-stofzuiger (zwart, groen, geel, blauw)

Wie gebruikt zulke gadgets? 1